Bachbloesems

Dr. Bach ontwikkelde 38 bloemenremedies. Elk daarvan werkt op een specifieke emotioneel-mentale kwestie.

Bachbloesems richten zich op de gezondheid in bredere betekenis, met een erkenning van de relatie tussen lichaam en geest.

Omdat zij slechts een onbeduidend materieel bestanddeel bevatten, zijn de bloesems geen chemische middelen of medicijnen.

Bachbloesems werken niet door fysieke of biochemische actie, zoals farmaceutische medicijnen, kruidenremedies of voedingssupplementen doen. Hun werking ligt in eerste instantie op het psychische vlak en heeft daardoor indirect een werking op het lichaam en lichamelijke klachten, kichaam en geest zijn nl. 1 geheel. De remedies kunnen blokkades of andere storingen in de persoonlijkheid helpen oplossen, voordat deze disharmonieën zich in één of andere kwaal in het lichaam manifesteren. Op deze manier helpen de remedies te voorkomen, wat altijd beter is dan genezen.

Bachbloesems zijn volkomen veilig in gebruik voor elke leeftijdscategorie en kennen geen enkele tegenindicatie.

Aan de hand van een vraaggesprek stellen wij een voor u persoonlijk geschikte mengeling samen.  Deze mengeling krijgt u mee naar huis en is inbegrepen in de prijs van het consult.

Meer info over Bachbloesems vindt u ook op onderstaande blog. Klik op “Meer lezen over” om de volledige blog te kunnen lezen.