Algemene info gezondheidsprojecten

Vanuit mijn passie om mijn medemensen te ondersteunen op hun zoektocht naar een betere gezondheid, organiseer ik enkele malen per jaar met veel plezier gezondheidsweken/-weekends in binnen- en buitenland.

Met mijn kennis als gezondheidstherapeut streef ik naar een gezonde geest in een gezond lichaam.
Vanuit deze visie werk ik samen met mijn team bij al onze projecten zowel op het lichamelijke als op het emotionele aspect.
Als gezondheidstherapeuten zijn we ervan overtuigd dat ieder van ons over een groot zelfregenererend vermogen beschikt. Kunst is om dit in deze drukke tijd, met veel verplichtingen, aan te spreken. Tijdens al onze projecten beschouwen wij het dan ook als een voorrecht om u te ondersteunen bij het terug aanspreken van dit vermogen.

We werken steeds op de volgende drie peilers : voeding, relaxatie en gezonde inspanning.

U zal het merken, u gaat een stuk gezonder terug naar huis met de nodige kennis om de tips voortaan te integreren in uw dagelijkse leven.

Wat maakt ons concept uniek?

  • We werken steeds met een team van 1 therapeut per 2 tot max. 3 gasten, zodat we u steeds een persoonlijke behandeling kunnen bieden.  U als gast staat bij ons centraal.
  • Al onze therapeuten beschikken steeds over een eigen behandelruimte, zodat u zich vrij kan voelen om in alle privacy uw eventuele gezondheidsproblemen te bespreken.
  • We gaan heel gericht te werk en stellen onze behandelingen steeds af op uw behoeften.
  • Ons eigen keukenteam onder leiding van een professionele chef bereidt steeds ter plaatse voor u de lekkerste maaltijden volgens de goede voedselcombinaties en het juiste zuur/base evenwicht.    (Voedzame, gezonde sapjes te Beernem)
  • We laten u nooit met lege handen naar huis gaan, maar laten u huiswaarts keren met een pak informatie over een gezonde levensstijl en vooral ook gezonde voeding.
  • We staan 24/24u ter uwer beschikking om er voor te zorgen dat u, als onze gast, ten volle kan genieten en als herboren huiswaarts kan keren.

Momenteel heeft u de keuze uit deze drie projecten :

  • Wilt u graag een weekendje doorbrengen in een heus kasteel en genieten van de rust die dit 23 ha grote domein uitstraalt?

Kies dan voor ons gezondheidsweekend te Frandeux!

Fotograaf : Helga Westerbeke

  • Houdt u van het zonnige zuiden en wilt u graag wat meer zien van de prachtige omgeving van de Languedoc?

Kies dan voor onze Gezondheidsweek te Lodève!

Aux quatres feuilles d’oc

  • Wilt u uw lichaam eens grondig ontgiften en genieten van de zuivere lucht aan de kust?

Kies dan voor onze Sapkuur aan de Belgische kust!

Locatie wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers