Gezondheids- en relaxweek in château Frandeux

Van 27/09/2024 tot 04/10/2024

Aankomst : vrijdag 27/09/2024 tussen 18.00 uur en 18.30 uur (er wordt nog een lekkere warme maaltijd voorzien!)

Einde : vrijdag 04/10/2024 om 9 uur (er wordt nog ontbijt voorzien!)

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm de ultieme ontspanning tijdens onze gezondheids- en relaxweek te Château Frandeux

Wees welkom bij Château Frandeux, waar we een oase van rust en welzijn creëren te midden van de betoverende Ardense natuur. Onze exclusieve gezondheids- en ontspanningsweek is ontworpen om lichaam en geest te herstellen van ons jachtige bestaan in een luxe omgeving.

Een unieke locatie

Château Frandeux is idyllisch gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, omgeven door weelderige bossen en schilderachtige landschappen. Het kasteel, doordrenkt van geschiedenis en charme, biedt een betoverende achtergrond voor jouw welverdiende ontsnapping. Dit voormalige kuuroord in de Belgische Ardennen is een prachtige plek. Een groot bos en twee verstilde meertjes behoren tot het landgoed van zo’n 25 hectare. In de bossen staan eeuwenoude eiken, beuken en platanen. Hier vind je vossen, herten, hermelijnen en everzwijnen. Laat de rustgevende ambiance van het château je omarmen terwijl je geniet van de luxe voorzieningen van het kasteel.

Het château is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.  Er zijn één- ,twee- of driepersoonskamers waarvan een aantal met eigen douche en toilet. 
In het château is een Finse sauna aan het meer, twee sfeervolle gemeenschappelijk ruimtes met majestueuze open haarden en een prachtige ruimte voor groepsactiviteiten.

Deugddoende behandelingen

Onze gezondheids- en ontspanningsweek is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde behandelingen die gericht zijn op het herstel van je innerlijke balans. Ervaar de helende kracht van professionele massages, leer bij over gezonde voeding, kom in beweging, onderga ontspanningssessies en geniet van de weldaad van een ruime sauna. Je wordt tijdens deze ganse week met raad en daad bijgestaan door bekwame gezondheidstherapeuten, die al hun kunnen zullen aanwenden om je te helpen je lichamelijk en geestelijk evenwicht terug te vinden in deze stresserende tijden. Zij staan dan ook steeds voor je klaar om je te begeleiden op een reis van ontspanning en vernieuwing.

Culinaire verwennerij

Laat je smaakpapillen verwennen door nieuwe smaken. Onze koks bereiden met liefde een menu waarbij lokale en seizoensgebonden ingrediënten de hoofdrol spelen. Gezonde en voedzame maaltijden dragen bij aan jouw algehele welzijn, terwijl je dineert in de weelderige eetzaal van het kasteel.
Niet alleen bereiden ons koks voor u de heerlijkste maaltijden maar onze therapeuten brengen je tijdens deze week ook veel praktische kennis bij over gezonde voeding. Hierbij hebben we het over combinaties die het spijsverteringsstelsel minimaal belasten, waardoor het lichaam minder zal vervuilen en het meer kans zal krijgen om reeds opgeslagen gifstoffen te verwijderen. Hierdoor kunnen lichaam en geest, minder vervuild, beter functioneren. Met als resultaat: meer energie, minder ongemakken, een gelukkiger gevoel, kortom beter in uw vel zitten.  Vele hardnekkige kwalen en kwaaltjes worden veroorzaakt door een slechte spijsvertering en verkeerde voeding. We kunnen er zelf heel wat aan bijdragen om dit te vermijden, als we we weten hoe, en het is niet eens moeilijk. Na deze week kan je zelf aan de slag om je voortaan gezond te voeden.

Reserveer jouw moment van rust!

Geef jezelf de ultieme verwennerij die je verdient. Reserveer nu jouw plek voor onze gezondheids- en ontspanningsweek bij Château Frandeux en laat ons je meenemen op een reis van pure ontspanning en luxe. Ontsnap aan de alledaagse stress en omarm de geneugten van een gezonde geest en een gezond lichaam op een van de meest betoverende plekken in de Ardennen.

Waaraan kan je je verwachten?:

Voorafgaand aan de week :

 • telefonisch consult van een half uur met Sandra om jouw persoonlijke grote en kleine gezondheidsproblemen te bespreken.
 • uitgebreid in te vullen intakeformulier zodat we je klachten goed in beeld kunnen brengen
 • Online kennismaking met de andere deelnemers en crew 2 weken voor vertrek

Tijdens de week :

 • 7 overnachtingen op basis van een 1, 2 of 3-persoonskamer volgens uw keuze
 • alle maaltijden en dranken vanaf diner bij aankomst t/m ontbijt bij vertrek
 • 1 persoonlijk kennismakingsgesprek met jouw behandelende therapeut
 • 1 x PSR (voetreflexbehandeling)
 • 1 x persoonlijke manuele behandeling (relaxatiemassage of dieptemassage) van ± 1 uur afgestemd op jouw specifieke behoefte.
 • lezing over gezonde voeding
 • workshop fermenteren
 • lezing over kruidengeneeskunde
 • workshop typlogie : “Ken jezelf”
 • workshop gezichtsmassage + aanbrengen natuurlijk masker
 • bespreking van de voedingsplannen
 • 1 x biorelaxatiesessie
 • 6 x beweeg-je-wakker sessie
 • 1 afsluitend persoonlijk adviesgesprek met jouw behandelende therapeut
 • gebruik van de sauna
 • allerlei activiteiten zoals wandelingen in de natuur, ballonenspel, …

Na de week :

 • receptenboekje zodat je thuis verder aan de slag kan
 • toegang tot de besloten FB-groep waarin je nog steeds vragen kan stellen i.v.m. een gezonde levensstijl aan bekwame therapeuten en elkaar kan blijven aanmoedigen om op de ingeslagen weg verder te gaan. 

Vraag volledig vrijblijvend meer info aan via info@adosa.be

Prijs : afhankelijk van het gekozen kamertype.

Contacteer ons even om te bekijken of uw favoriete kamer nog beschikbaar is. Kamers in het rood zijn helaas niet meer vrij. We proberen deze lijst up-to-date te houden..

Betalings- en annulatievoorwaarden

Bij boeking verwachten wij een voorschot van 30 % binnen de 14 dagen na boeking. Slechts dan is de boeking definitief

Het resterende bedrag dient als volgt voldaan te worden : 50% voor 1/5/2024 en de resterende 20 % voor 1/8/2024.

Storting dient te gebeuren op rekeningnr. BE 13 9795 8500 0739 op naam van Galland Sandrina

Bij annulering voor 1/3/2024 rekenen wij u 100 euro administratieve kosten aan, het restant wordt u teruggestort.

Bij annulering tussen 2/3/2024 en 01/05/2024, houden wij 20% van de totaalprijs in.

Bij annulering tussen 02/05/2024 en 01/08/2024, houden wij 50% van de totaalprijs in.

Bij annulering na 01/8/2024 bent u de totaalprijs verschuldigd maar bieden wij u wel de mogelijkheid om iemand anders in uw plaats te laten meegaan.