Infosessies en opleidingen

Bachbloesems

Leer in 6 online lessen zelf alle 38 remedies herkennen en voor jezelf en je geliefden of kennissen toe te passen.
Tijdens heel de Corona-crisis merkten we dat vele mensen te maken kregen met angst en onzekerheid. Ook de huidige energiecrisis en de oorlogen en milieurampen overal ter wereld dragen bij aan angstgevoelens.
Angst om ziek te worden, angst voor het feit dat hun geliefde iets zou overkomen, angst voor controleverlies, onzekerheid over het behoud van hun werk, onzekerheid over hoe de toekomst er uit gaat zien, slapeloosheid door piekergedrag, enz.
Bij al deze indicaties kunnen Bachbloemenremedies een grote hulp zijn.
Leer in 6 online lessen zelf alle 38 remedies herkennen en voor jezelf en je geliefden of kennissen toe te passen.
De lessen worden je niet zo maar online toegestuurd maar worden live gegeven via Zoom. Dus een grote interactie met de docent en de andere studenten is mogelijk en zelfs wenselijk. Op deze manier kan je dadelijk aan de slag met de opgedane kennis maar kan je ook nog altijd geholpen worden bij het maken van de juiste keuze.
6 maal loggen we gedurende 2,5 uur in en bespreken we telkens een aantal Bachbloemen en hun indicaties. Verder gaan we ook oefenen met testcases zodat de leerstof grondig verwerkt kan worden. Via deze interactieve bijeenkomst kunnen we ook veel leren van elkaar.
Lessen worden gegeven door Sandra Galland – Gezondheidstherapeute met een grote passie voor Bach. Zij doceerde de voorbije jaren de lessen Bachbloementherapie aan de Europese Academie voor Natuurlijke gezondheidszorg en sinds 2021 ook aan het Centrum voor avondonderwijs en bezit dus een uitgebreide kennis van de materie.
De lessen zullen voornamelijk gegeven worden aan de hand van een powerpointpresentatie die tijdens de Zoom bijeenkomst met jullie zal gedeeld worden en op eenvoudig verzoek jullie ook per mail wordt bezorgd. We werken heel praktijk gericht met veel voorbeelden en testcases.
Na deze 6 lessen kan je zelf aan de slag maar moest je nog nood hebben aan een privé-consult dan kan dat altijd ingepland worden tegen een gereduceerde prijs.

Lessen worden op aanvraag gegeven vanaf 6 deelnemers.

Contacteer ons via info@adosa.be voor meer info.